Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ASUS Zenbook laptopi s vrhunskim OLED ekranima!

Bezvremenska ljepota, prenosivost bez napora.

Podižu ljestvicu u korisničkom iskustvu i ukupnom doživljaju prilikom korištenja.

 

ASUS je jedan od prvih proizvođača koji koristi čudesni i vrhunski OLED ekran na svojim laptopima za kreativne profesionalce. Sada ide i korak dalje predstavljanjem nevjerojatnih ekrana širem izboru laptopa i tako približava stvarni i vjerodostojni svijet boja te njihove benefite svima.  

 

Zahvaljujući preciznom prikazu i širokoj paleti boja, slika na ASUS OLED ekranu nevjerojatno je vjerna. Bez obzira jesi li dizajner, fotograf, ljubitelj filmova ili videoigara, s ASUS OLED ekranom vidjet ćeš više i bolje. Uživaj u slici s Pantone i DisplayHDR 500 True Black certifikatima.

 

VRHUNSKE PERFORMANSE. SMJELI DIZAJN. TANAK I LAGAN

 

Bez obzira stvaraš li sadržaj ili koristiš laptop za svakodnevni rad, Zenbook nudi sve performanse koje će ti za to biti potrebne. U našoj ponudi možeš naći vrhunske modele s vrhunskim AMD Ryzen i Intel Core procesorima. SSD velikih kapaciteta daje ti mogućnost iznimno brze pohrane i pristupa tvojim podacima.

 

ASUS ti pruža dodatnu bezbrižnost putem produljenog jamstva za sve Zenbook laptope. Kupi bilo koji odabrani ASUS Zenbook laptop i ostvari jednu dodatnu godinu. Sveukupno 3 godine jamstva. Dodatnu godinu jamstva u vrijednosti od 50 eura, dobivaš potpuno besplatno! Detalje pogledaj ovdje.