Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus ZenBook OLED je ono što trebaš iskusiti!

Bezvremenska ljepota, prenosivost bez napora.

Podižu ljestvicu u korisničkom iskustvu i ukupnom doživljaju prilikom korištenja.

 

ASUS je jedan od prvih proizvođača koji koristi čudesni i vrhunski OLED ekran na svojim laptopima za kreativne profesionalce. Sada ide i korak dalje predstavljanjem nevjerojatnih ekrana širem izboru laptopa i tako približava stvarni i vjerodostojni svijet boja te njihove benefite svima.  

 

Zahvaljujući preciznom prikazu i širokoj paleti boja, slika na ASUS OLED ekranu nevjerojatno je vjerna. Bez obzira jesi li dizajner, fotograf, ljubitelj filmova ili videoigara, s ASUS OLED ekranom vidjet ćeš više i bolje. Uživaj u slici s Pantone i DisplayHDR 500 True Black certifikatima.

 

Vjeran prikaz boja za veću produktivnost

Koristite dijagrame i tablice sa brojnim nijansama, koje je teško razlikovati? Ne gubite vrijeme. Uz široku paletu i savršen prikaz boja ASUS OLED ekrana, vaša produktivnost će porasti. Unaprijedite svoj rad uz ekran s Pantone i DisplayHDR 500 True Black certifikatima.

 

Zaštite svoje oči

Provodite nebrojene sate pred ekranom? Plavo svjetlo LCD ekrana oštećuje ćelije oka, kvari vid i izaziva nesanicu. ASUS OLED ekrani imaju 70% manje štetnog plavog svjetla od LCD ekrana, a bez negativnog utjecaja na cjelokupni prikaz boja. Uz ASUS OLED ekran i tehnologiju Eye Care, vaše oči su bezbrižne.

 

 

Zaštite oči svoje djece i najmilijih

Plavo svjetlo oštećuje ćelije oka, osobito kod djece, kvari vid i izaziva nesanicu. ASUS OLED ekrani imaju 70% manje štetnog plavog svjetla u usporedbi s LCD ekranima, a pritom ne kvare cjelokupni prikaz boja. Uz ASUS OLED ekran i tehnologiju Eye Care, vaše oči su bezbrižne.

 

Pretamna slika? Slabo vidljivi detalji?

ASUS OLED ekrani imaju kontrast od čak 1.000.000:1, što omogućava da se jasno vide svi detalji, čak i na najtamnijim slikama. Vidjet ćete stvari za koje niste ni znali da postoje. Savršeno za dizajnere, fotografe i ljubitelje filmova.

 

 

Brzina koja sliku čini oštrijom

Uz vrijeme odziva od samo 0,2 ms, ASUS OLED ekrani prikazuju čistu sliku, bez ikakvog zamućenja, a to ćete osobito cijeniti prilikom gledanja sportskih prijenosa, igranja videoigara i gledanja filmova. Usporedbe radi, standardni prijenosnici imaju ekrane s vremenom odziva od 10 do 25 ms. 

 

Dobra osvijetljenost za potpunu vidljivost u svim uvjetima

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ASUS OLED ekrani u uredskim uvjetima daju 30% veću percepciju osvijetljenosti u odnosu na LCD ekrane. To znači da će ASUS prijenosnik s OLED ekranom osvjetljenja od 400 nita korisniku izgledati jednako svijetao kao klasičan LCD ekran s osvjetljenjem od 520 nita.

 

 

Za tehničku podršku, informacije o globalnom jamstvu i usluzi "Pickup and return", ASUS je uspostavio Call centar. Usluga ti omogućuje da na jednom mjestu dobiješ sve informacije o ASUS laptopima i drugim ASUS uređajima kao i tehničku podršku u rješavanju problema. Pročitaj više putem poveznice ASUS CALL CENTAR.

 

Kupi svoj ASUS ZenBook u Linksu i isprobaj ga. Ako nisi zadovoljan/na, vrati ga uz povrat novca.