Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ASUS ZenBook 14 - kreativna serija prijenosnika!

 

Ono što je zajedničko ZenBook modelima je da pružaju sve predispozicije za uspjeh. Veća produktivnost na ovim prijenosnicima je neupitna.  Izdržljivost kućišta, baterija visokog kapaciteta, snaga procesora i mnoge druge značajke čine odlike ovih modela. Upoznaj ih bolje!

 

 

 

Asus Zenbook Duo UX481

 

Podigni svoju kreativnost i produktivnost na novu razinu s ovim revolucionarnim prijenosnikom. Stvoren je za ultimativnu prednost u učinkovitosti obavljanja radnih zadataka. Jedinstveni uređaj nudi ASUS ScreenPad™ odnosno sekundarni ekran pune širine, koji posve prirodno surađuje s glavnim ekranom. Omogućuje kvalitetan istovremeni rad i kreativnost na najvišoj razini. Otključaj Windows 10 Pro bez ruku, pomoću lica, čak i u mraku! U suradnji s renomiranim stručnjacima nastao je savršen zvuk i kvaliteta zvuka kakvu nema nijedno drugo prijenosno računalo.

 

 

 

Asus ZenBook Flip 14 - 360° kreativne snage

 

Kompaktan laptop s ErgoLift šarkom ekrana, koja dozvoljava rotaciju ekrana za punih 360°. Donosi novi NanoEdge ekran bez okvira koji je gotovo 10% tanji nego prije. Njegov 14-inčni ekran ima ultratanke rubove na sve četiri strane, što rezultira omjerom kućišta i ekrana od 90% te mu omogućuje kompaktniju izvedbu kućišta. ZenBook Flip 14 je svestran, moćan i iznimno lako prenosiv. Najnoviji AMD Ryzen™ 7 procesor, podrška za aktivne stiluse i inovativni NumberPad, touchpad s dvije funkcije.

 

 

 

Asus ZenBook 14 - Najkompaktniji prijenosnik na svijetu

 

 

Elegantno dizajniran s ciljem većeg ekrana, a manjeg kućišta čini ga najkompaktnijim prijenosnikom ikad. Široki kutovi gledanja ti daju da slika izgleda čisto i lijepo iz svakoga ekstremnog kuta. Jednostavno s modelom UX434 možeš osloboditi svoju kreativnu snagu gdje god da se nalaziš. Kvalitete koje ga definiraju su: kreativnost, stil i inovacija. Jedan je od najmanjih 14 inčnih prijenosnika na svijetu i 13% je manji od prethodne generacije (UX430). Nanoedge ekran, oštar i visoke rezolucije prikazuje najbolje moguće sadržaj sa širokim kutovima gledanja i raskošnim preciznim bojama.

 

 

TESTIRANA KVALITETA

 

Nemilosrdni režimi testiranja prema vojnom standardu MIL-STD-810G. Testiranja koja uključuju ispitivanje rada u grubim uvjetima, ekstremnim visinama, temperaturama i vlagi. Sve su to pokazatelji koliko ASUS ZenBook prijenosnici pružaju najbolje moguću pouzdanost i dugotrajnost te premašuju industrijske standarde. Provjeri ponudu i uvjeri se!