Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ASUS ZenBook prijenosnici

 

Ono što je zajedničko ZenBook modelima je da pružaju sve predispozicije za uspjeh. Veća produktivnost na ovim prijenosnicima je neupitna.  Izdržljivost kućišta, baterija visokog kapaciteta, snaga procesora i mnoge druge značajke čine odlike ovih modela. Upoznaj ih bolje!

 

 

 

Asus Zenbook Duo UX481

 

Podigni svoju kreativnost i produktivnost na novu razinu s ovim revolucionarnim prijenosnikom. Stvoren je za ultimativnu prednost u učinkovitosti obavljanja radnih zadataka. Jedinstveni uređaj nudi ASUS ScreenPad™ odnosno sekundarni ekran pune širine, koji posve prirodno surađuje s glavnim ekranom. Omogućuje kvalitetan istovremeni rad i kreativnost na najvišoj razini. Otključaj Windows 10 bez ruku, pomoću lica, čak i u mraku! U suradnji s renomiranim stručnjacima nastao je savršen zvuk i kvaliteta zvuka kakvu nema nijedno drugo prijenosno računalo.

 

 

 

Asus ZenBook Flip 14 - 360° kreativne snage

 

Kompaktan laptop s ErgoLift šarkom ekrana, koja dozvoljava rotaciju ekrana za punih 360°. Donosi novi NanoEdge ekran bez okvira koji je gotovo 10% tanji nego prije. Njegov 14-inčni ekran ima ultratanke rubove na sve četiri strane, što rezultira omjerom kućišta i ekrana od 90% te mu omogućuje kompaktniju izvedbu kućišta. ZenBook Flip 14 je svestran, moćan i iznimno lako prenosiv. Najnoviji Intel i5 i i7 procesori 10. generacije podrška za aktivne stiluse i inovativni NumberPad, touchpad s dvije funkcije.

 

 

Asus ZenBook 13/14 - Najkompaktniji prijenosnik na svijetu

 

 

Elegantno dizajniran s ciljem većeg ekrana, a manjeg kućišta čini ga najkompaktnijim prijenosnikom ikad. Široki kutovi gledanja ti daju da slika izgleda čisto i lijepo iz svakoga ekstremnog kuta. Jednostavno s modelom UX325/425 možeš osloboditi svoju kreativnu snagu gdje god da se nalaziš. Kvalitete koje ga definiraju su: kreativnost, stil i inovacija. Jedan je od najmanjih 14 inčnih prijenosnika na svijetu i 13% je manji od prethodne generacije. Nanoedge ekran, oštar i visoke rezolucije prikazuje najbolje moguće sadržaj sa širokim kutovima gledanja i raskošnim preciznim bojama.

 

 

TESTIRANA KVALITETA

 

Nemilosrdni režimi testiranja prema vojnom standardu MIL-STD-810G. Testiranja koja uključuju ispitivanje rada u grubim uvjetima, ekstremnim visinama, temperaturama i vlagi. Sve su to pokazatelji koliko ASUS ZenBook prijenosnici pružaju najbolje moguću pouzdanost i dugotrajnost te premašuju industrijske standarde. Provjeri ponudu i uvjeri se!