Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ASUS TUF GAMING A15/ A17

 

NADŽIVITE KONKURENCIJU!

 

 

Opremljen za ozbiljan gaming i izdržljivost u stvarnom svijetu. Asus TUF Gaming A15 je potpuno opremljeno prijenosno računalo za igranje, koje će te dovesti do pobjede. S najnovijim procesorom AMD Ryzen™ i GeForce RTX™ grafičkom karticom, TUF Gaming A15 pruža izuzetno glatko iskustvo igranja najbržih akcijskih igara, u potpunosti zadovoljava zahtjeve brzog ekrana IPS klase, s frekvencijom osvježavanja od 144 Hz. 

 

 

Iako se hvali manjim gabaritima i višim stupnjem prenosivosti od svojih prethodnika, ovaj prijenosnik za igranje također nudi veću bateriju, kapaciteta 90 Wh, koja mu daje superiornu autonomiju. Učinkoviti sustav hlađenja, pojačan sa sposobnošću samostalnog čišćenja, spojen je s TUF-ovom prepoznatljivom izdržljivošću, koja zadovoljava vojne standarde. Sve to ovog provjerenog cestovnog ratnika čini pouzdanim suputnikom za igranje u pokretu.

 

Dovoljno je snažan da se može nositi s baš svakom situacijom. TUF Gaming A15 isporučuje pouzdane performanse za igranje, streamanje i sve između. Sposoban je isporučiti visok i stabilan broj sličica u sekundi u širokom spektru popularnih igara. sposoban je isporučiti visok i stabilan broj sličica u sekundi u širokom spektru popularnih igara. Ima manje i tanje kućište od svojih prethodnika, s time da A15 u sebi sadrži veću bateriju, koja mu osigurava dulju autonomiju. 

 

Pogledaj vrhunske Asus TUF gaming prijenosnike i izaberi pravi po svojoj mjeri!