Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus Rog Zephyrus serija

ROG Zephyrus predstavljaju sam vrh ponude gaming laptopa. Lako ih je prepoznati, atraktivno dizajnirano kućište je neobično, tanko i lagano te krije komponente vrhunskih performansi.

 

Kada su ROG Zephyrus modeli u pitanju, kompromis je nepoznanica. Za ovaj nesvakidašnji spoj elegancije i performansi zaslužan je inovativan sistem hlađenja zasnovan na tekućem metalu, pa je moguće imati tanak i brz laptop. Nisku temperaturu unutar kućišta, stabilnost u radu i dugotrajnost omogućava i revolucionalni dizajn rashladnog sistema koji izdvaja čestice prašine pa ventilatori ostaju efikasni i nakon više mjeseci i godina.

 

ROG ZEPHYRUS G14 

 

ZVJERSKA SNAGA

ROG Zephyrus G14 potpuno mijenja pravila u svijetu laganih prijenosnika za qaming. Isporučuje neviđenu snagu, u 14-inčnom kućištu, čija masa iznosi svega 1,6 kilograma. AMD procesor Ryzen™ 5 i 7 - 4. generacije, s nižom potrošnjom energije i manjim zagrijavanjem, s ciljem postizanja superiornih performansi u svijetu ultratankih prijenosnih računala. Energetski učinkoviti AMD Ryzen™ 5 4600HS i 7 4800HS APU, ugrađeni u Zephyrus G14, dozvoljavaju vam da završite sve poslove, pogledate filmove i ostanete produktivni, bez dodatnog tereta. 

 

GRAFIČKA KARTICA GEFORCE 1650Ti/1660Ti 4/6GB

G14 s lakoćom izlazi na kraj s najvećim opterećenjima. Pridodate li tome snažne GTX grafičke kartice, dobiti ćete G14, ultraprijenosnik koji se s lakoćom nosi s najzahtjevnijim igrama i aplikacijama za stvaranje sadržaja.

 

TYPE-C PUNJENJE BATERIJE

Tehnologija USB Power Delivery daje vam fleksibilnost punjenja baterije s prijenosnim Type-C baterijama i adapterima, ili brzog punjenja kompatibilnih mobitela i drugih uređaja. Iskoristi do 10,7 sati gledanja filmova i do 9,5 sati surfanja internetom.Oprostite se od traženja strujnih utičnica po kafićima – živite život bez ograničenja!

 

ROG ZEPHYRUS M16

 

Brzina, snaga i prenosivost savršeno su uravnoteženi u računalu Zephyrus M16. Izuzetno tanko kućište krije procesor jedanaeste generacije Intel® Core™ i grafičku karticu NVIDIA® GeForce RTX™ 3070. I zuzetno brza pohrana 4 čine svakodnevni rad i multitasking još bržim. Munjevito učitavanje zahtjevnih aplikacija za igre i stvaranje sadržaja brže je nego ikad prije.

 

Gotovo bez ruba te omjera slike i kućišta od 94%, ovaj zaslon rezolucije QHD pruža vam jedinstveno iskustvo. Igranje igara koje se odlikuju velikim brojem sličica bogatije je zbog uravnoteženih detalja visoke rezolucije i frekvencije osvježavanja. Uživaj u preciznosti cijelog spektra boja zahvaljujući certifikatu Pantone® i protokolu 100% DCI-P3, što je idealno za igrače koji ujedno i stvaraju. Omjer slike 16:10 pruža širi pogled pa je lako držati na oku presudne naredbe.

 

PAMETNO HLAĐENJE

Filozofija pametnog hlađenja ROG objedinjava prave značajke i postavke kako bi se postiglo najbolje iskustvo kod svakog kućišta. Smjesa tekućeg metala hladi procesor u računalima Zephyrus M16. Prilagođeni toplinski modul koji se odlikuje samočišćenjem uklanja prašinu radi poboljšanja dugoročne toplinske stabilnosti, a ventilatori Arc Flow projektirani su za impresivan protok zraka uz smanjene turbulencije što sve osigurava snažno, ali tiho hlađenje.

 

180° ERGOLIFT ZGLOB

Povećaj kut gledanja zglobom 180° ErgoLift. Poklopci prijenosnih računala obično imaju ograničeni kut otvaranja, ali računalo Zephyrus M16 omogućava ti gurnuti zaslon sasvim prema natrag pa sliku možeš lako dijeliti s više ljudi ili si podesiti savršeni kut gledanja.​

 

LAKŠI. TANJI. LAKO SE PRENOSI.

Igra, streaming, programiranje, bilo gdje. Izuzetno brzo sučelje Thunderbolt™ 4 omogućava praktično povezivanje u hodu s najnovijim uređajima, kao što su vanjske grafičke kartice ili priključne stanice. Sučelje Type-C omogućava punjenje iz prijenosnih baterija pa više ne moraš tragati za utičnicom kada se baterija isprazni. Opustite se i bez utičnice jer baterija traje do 10 sati.*

*Baterije je ispitala tvrtka ASUS primjenjujući uobičajen plan reprodukcije sadržaja.

 

DODIR GENIJA

Budi diskretan uz novu tipkovnicu Stealth Type koja nije glasnija od 30 dB. Brzo upisuj složene naredbe pomoću značajke N-key rollover za bilježenje baš svakog pritiska tipki, a zbog primijenjene tehnologije Overstroke točka okidanja tipke je viša što osigurava lagano pisanje. Navigacija također teče bez teškoća, a dodatno je olakšava 20% veći i precizniji touchpad.

 

SVEOBUHVATNA POVEZIVOST
Niz ulazno izlaznih priključaka omogućava povezivost i produktivnost ma gdje bili. Izuzetno svestrani priključak Thunderbolt 4 s priključkom DisplayPort™ 1.4 i Power Delivery 3.0 uz tri priključka USB 3.2 Type-A za igraćeg miša, upravljačku ploču za igre i drugi pribor. Utor za karticu MicroSD olakšava snimanje, uređivanje i obradu ogromnih slika i video sadržaja ma gdje bili.
 
 
Za tehničku podršku, informacije o globalnom jamstvu i usluzi "Pickup and return", ASUS je uspostavio Call centar. Usluga ti omogućuje da na jednom mjestu dobiješ sve informacije o ASUS laptopima i drugim ASUS uređajima kao i tehničku podršku u rješavanju problema. Pročitaj više putem poveznice ASUS CALL CENTAR.