Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ASUS ROG Zephyrus G14

 

Dinamičan i spreman za putovanja, jedinstveni ROG Zephyrus G14 najsnažniji 14-inčni prijenosnik za igranje.

 

ZVJERSKA SNAGA

ROG Zephyrus G14 potpuno mijenja pravila u svijetu laganih prijenosnika za qaming. Isporučuje neviđenu snagu, u 14-inčnom kućištu, čija masa iznosi svega 1,6 kilograma. AMD procesor Ryzen™ 5 i 7 - 4. generacije, s nižom potrošnjom energije i manjim zagrijavanjem, s ciljem postizanja superiornih performansi u svijetu ultratankih prijenosnih računala. Energetski učinkoviti AMD Ryzen™ 5 4600HS i 7 4800HS APU, ugrađeni u Zephyrus G14, dozvoljavaju vam da završite sve poslove, pogledate filmove i ostanete produktivni, bez dodatnog tereta. 

 

GRAFIČKA KARTICA GEFORCE 1650Ti/1660Ti 4/6GB

G14 s lakoćom izlazi na kraj s najvećim opterećenjima. Pridodate li tome snažne GTX grafičke kartice, dobiti ćete G14, ultraprijenosnik koji se s lakoćom nosi s najzahtjevnijim igrama i aplikacijama za stvaranje sadržaja.

 

TYPE-C PUNJENJE BATERIJE

Tehnologija USB Power Delivery daje vam fleksibilnost punjenja baterije s prijenosnim Type-C baterijama i adapterima, ili brzog punjenja kompatibilnih mobitela i drugih uređaja. Iskoristi do 10,7 sati gledanja filmova i do 9,5 sati surfanja internetom.Oprostite se od traženja strujnih utičnica po kafićima – živite život bez ograničenja!

 

 

 

VRHUNSKI DIZAJN

Ukrašen metaliziranom bojom Eclipse Gray, ili sedefastom Moonlight White, Zephyrus G14 zadivljuje svojim izgledom. Njegova čista estetika jednako se dobro uklapa u LAN partyje i predavaonice, a pomno osmišljeni dizajnerski detalji smještaju ga u klasu za sebe. Zadivljujući točkasto-matični dizajn na poklopcu načinjen je preciznim procesom CNC glodanja, kojim se stvara 6.536 savršeno razmaknutih perforacija, na nevjerojatno maloj površini. Ovaj jedinstvena tekstura je elegantna, a istovremeno suptilna.

Promjer otvora pažljivo je odabran, kako bi kroz njih isijavala optimalna količina svjetlosti, koju emitira 1.215 mini-LED-ica, koje se nalaze ispod opcionalnog AniMe Matrix™ ekrana. Ojačanja po uzoru na pčelinje saće dodaju čvrstoću, a uz minimalnu upotrebu materijala, čime se kućište uređaja zadržava laganim. Magnezijsko-aluminijsko odmorište za dlanove otporno je na otiske prsta i osigurava da uređaj izgleda svježe iz dana u dan.