Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus ROG Strix GL753 - savršen za svaku igru i bilo koji sadržaj!

 ROG Strix GL753 dolazi sa Windows 10 Home operativnim sustavom koji je predinstaliran na računalo, Intel® Core™ i7  procesorom najnovije generacije NVIDIA® GeForce® GTX grafičkom karticom koja podržava Microsoft® DirectX® 12 kako bi  pružila moćne performanse i savršenu grafiku u igrama.

 SAVRŠEN ZA SVAKU IGRU I BILO KOJI SADRŽAJ!

 ROG Strix GL753 dolazi sa predinstaliranim Windows 10 Home operativnim sustavom. Daje vam uistinu savršen osjećaj igranja  zahvaljujući Intel® Core™ i7 procesoru i diskretnoj NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti grafičkoj kartici. ROG Strix GL753 je stvoren  za igranje i kretivnost. Vrijeme je da iskusite igre i aplikacije kao nikada prije!

 BE IN COMMAND

 ROG Strix GL753 ima specijalno dizajniranu chiclet gaming tipkovnicu sa crvenim pozadinskim osvjetljenjem koja ima hod tipki od  2.5mm. Također ima istaknute WASD tipke kako bi znali gdje morate postaviti prste za igranje.
 Uz sve to, veća space tipka i izolirane strelice osiguravaju da sve što vam je potrebno bude na dohvat ruke.

gl553

 INTELIGENTNI TERMALNI DIZAJN

 Ekskluzivni ROG Cooling Overboost dopušta vam da podesite brzinu ventilatora. Njeog pametni termalni dizajn za maksimalnu  efikasnost prilikom hlađenja daje ROG Strix GL753 stabilnost koja je potrebna za vrijeme intezivnog igranja.

gl553

 SAVRŠENI VIZUALI

 17.3-inch Full HD panel koji se nalazi na Strix GL753 ima kut gledanja od 178 stupnjeva. Panel osigurava odličan kontrast i točnost  boja tako da nema promjene boja kada ga gledate iz ekstremnih pozicija. Ima matirani finiš koji ne dopušta refleksiju koja bi vas  mogla omesti za vrijeme igranja.

 

gl553

 STREAMANJE

 ROG Strix GL753 je spreman za maratonsko igranje. Dolazi sa mnoštvom značajki koje vam pomažu da streamate sadržaj koji  igrate vašim prijateljima i drugim igračima. Mikrofon filtrira ambijetalnu buku za čišće snimanje zvuka.

gl553

 ROG GAMING CENTER

 ROG Gaming Center poboljšava vaše iskustvo igranja. Integrirani Control Center daje vam pristup svim funkcijama koje su vam  potrebne – informacije sustava, hotkey tipke, postavke zvuka i snimanje igranja.

 GameFirst III tehnologija optimizira mrežni protok podataka za brže online igranje bez laga. Izaberite jednu od četiri ponuđene o  opcije (Optimization, Game, Media Streaming, and File Sharing) iz njegovog intuitivnog sučelja.

gl553

 ZVUK UNUTAR IGRE

 ROG Strix GL753 ima ugrađene zvučnike koji usmjeravaju zvuk prema vama kako bi igre postale življe.

gl553