Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Asus ROG GL552VW - Za gaming bez granica

Gaming bez granica

Maksimalne gaming performanse,pažljiv dizajn, besprijekorni vizuali i trenutne nadogradnje. ROG GL552 je spreman za igru.

 

 

 

 

Performanse za svaku igru, i svaki sadržaj

Uz četverojezgreni procesor 6. generacije Intel® Core™ i7 i odvojenoj NVIDIA® GeForce® GTX™ grafičkoj kartici sa podrškom za Microsoft DirectX 12, ROG GL552 je napravljen za igru i premazan kreativnošću. Doživite bilo koju igru ili pokrenite bilo koji program, s oštrijim vizualima i vrhunskim performansama koje zahtjevate.

 

 

 

Tipkovnica koja zapovijeda igri

ROG GL552 tipkovnica je niskog profila, s tipkama lakim na dodir koje isporučuju savršenu reakciju na udaljenosti do 1.8mm, a označena WASD grupa tipki i odvojena brojčana tipkovnica omogućuju brzu, potpunu kontrolu. Čvrsta, jednodjelna konstrukcija tipkovnice je osvjetljena ROG-crvenim pozadinskim osvjetljenjem za vidljivost u svakom trenutku.


 

  

 

Novi USB Type-C priključak

Novi GL552 ima najnoviji USB 3.1 Type-C priključak za još veće mogućnosti povezivanja. Reverzibilni Type-C priključak osigurava pravilno povezivanje svaki put, priključili ga na pravu stranu, ili naopako.

 

Sav prostor i brzina koje trebate

Uz 1TB tvrdog diska i do 256GB M.2 solid-state diska (SSD), GL552 ima brzinu i prostora za pohranu u izobilju. Spremite sve potrebno, i ispunite svoju želju za brzinom.


1TB HDD| do 256GB SSD

 

Jednostavan pristup instant nadogradnji

Nadogradnja GL552 je još jednostavnija. Pomičan panel za nadogradnju nudi izravan pristup, pa možete staviti M.2 SSD, veći tvrdi disk ili više memorije kad god poželite.

  

 

Full HD ekran, bez odsjaja

GL552 ima veliki 15.6 inčni Full HD IPS zaslon premazan mat-crnim završnim slojem koji eliminira odsjaj za zapanjujuće slike bez distrakcija. A sa širokim kutem gledanja od 178° uživati ćete u potpunosti u živim bojama čak i u najekstremnijim pozicijama.


178° IPS | FHD | Mat Panel