Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Back to school uz ASUS!

Počinje nova školska godina... Budi nadahnut istinskim klasikom!

 

Početak školske godine može biti lakši, pristupačniji i zabavniji uz novu opremu. Upravo to imaju za cilj Asus modeli u "Back to school" ponudi. Pogledaj ih sve i odluči koji je najbolji za tebe!

 

Bez obzira da li učiš, radiš ili se igraš, ASUS M509 nudi moćne performanse i dojmljiv ekran. Njegov NanoEdge ekran može se pohvaliti kutovima gledanja od 178° i antirefleksivnim mat premazom, koji u tandemu pružaju odlično korisničko iskustvo. Unutar kućišta nalazi se AMD-ov procesor Ryzen™ 7 3700U sa 16 GB RAM-a, uparen s diskretnom grafičkom karticom NVIDIA® MX250. Obogaćuje ga i dvostruki sustav za pohranu podataka,  od PCIe® SSD-a kapaciteta 512 GB i mehaničkog diska od 1 TB.

 

Savršena kombinacija velikog kapaciteta za pohranu podataka i visokih brzina pisanja i čitanja podataka.

 

 

 

Osim odličnog M509, tu su još i  drugi Asus modeli koji će ti ponuditi također odlične Ryzen procesore, cjelodnevnu produktivnost, a kreirani s ciljem da te inspiriraju u učenju, radu i gamingu. Uz ASUS laptope povezuješ se sa svim mogućnostima, pružaju brze prijenose podataka, USB priključke, HDMI izlaz i čitač microSD kartica tako da možeš jednostavno povezati sve svoje periferne uređaje, ekrane i projektore.