Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Apple MacBook prijenosna računala na rate

 

Mac prijenosna računala nude nevjerojatnu kombinaciju performansi, prenosivosti i dugim vijekom trajanja baterije. A koriste ih svi, od novih korisnika Mac računala i studenata do poslovnih i kreativnih profesionalaca.

MacBook računala su tanka, lagana i snažna - i pružaju Mac iskustvo koje možete ponijeti sa sobom bilo gdje. Sve ih krase izvrsni zaslon, Intel Core procesor, grafička kartica visokih performansi, ugrađen Wi-Fi i Bluetooth, FaceTime kamera, i dugo trajanje baterije. A tu su naravno i moćne Apple aplikacije za svakodnevne poslove kao što su pregledavanje weba, kreiranje dokumenata i prezentacija, uređivanje fotografija i videa, te kreiranje glazbe. I još tisuće aplikacija dostupnih na Mac App Store-u. A kroz iTunes Store i iBooks Store možete nabaviti najnoviju glazbu, filmove, knjige i ostalo.

 

MacBook Air

MacBook Air je savršen balans performansi i prenosivosti. To je idealan prijenosnik za svakodnevne stvari kao što su e-mail, web surfanje, uređivanje fotografija i FaceTime HD video pozive. A s cjelodnevnim trajanjem baterije do 9 sati za 11-inčni model i do 12 sati za 13-inčni model, MacBook Air će ostati s vama cijeli dan. 

MacBook Air može biti vaš već od  12x625,34 kn* 

 

MacBook Pro

MacBook Pro s Retina zaslonom je idealan prijenosnik za entuzijaste i profesionalce u potrazi za vrhunskim performansama u kompaktnom dizajnu. Ima zadivljujući Retina zaslon, snažan dual-core ili quad-core Intel Core i5 i i7 procesor, naprednu grafiku, Force Touch trackpad i cjelodnevno trajanje baterije do 10 sati za 13-inčnom modelu i do 9 sati za 15-inčni model.

Nabavite novi MacBook pro za već od 12x965,75 kn*

 

*Okvirna cijena na rate za MacBook Air se odnosi na model APPLE MacBook Air 11'', mjvm2cr/a
 Okvirna cijena na rate za MacBook Pro se odnosi na model APPLE MacBook Pro 13'' Retina mf839cr/a