Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NOVO! AMD Ryzen procesori 7. generacije

Dobrodošli u novu eru performansi. Vodeći računalni procesor na svijetu za igrače i kreatore lansirao je novu seriju procesora. Serija AMD Ryzen 7000 predstavlja brzinu "Zen 4" za igrače i kreatore s čistom snagom za rješavanje bilo koje igre ili tijeka rada na digitalnom igralištu.

 

Promijeni način igre
Kada vaše računalo ima najnapredniji stolni procesor na svijetu za igrače, možete se usredotočiti na ono što je stvarno važno: biti pobjednik na digitalnom bojnom polju. Bilo da igrate najnovije naslove ili se vraćate klasiku, procesori AMD Ryzen™ serije 7000 su snaga za igranje s "Zen 4" jezgrama visokih performansi. S do 16 jezgri, 32 niti, pojačanim taktovima do 5,7 GHz2 i do 80 MB predmemorije, procesori AMD Ryzen serije 7000 donose performanse koje mijenjaju igru.

 

Povećaj svoju procesorsku snagu
AMD Ryzen™ procesori imaju najnovije tehnologije koje vas podržavaju i drže u igri.

 

Potpuno novi procesori AMD Ryzen serije 7000 prepuni su najsuvremenijih tehnologija za moderno računalo bez napora. Istaknute značajke uključuju DDR5 memoriju velike brzine, PCIe® 5.0 podršku, AMD EXPO™ overclocking memorije jednim dodirom i hiperučinkovitu 5nm proizvodnju.