Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

AirTag - Jer izgubljeno postane nađeno!

 

AirTag je jedan od najnovijih Appleovih proizvoda koji je prezentiran na proljetnom predstavljanju Applea. Riječ je o čipu koji će otkloniti sve glavobolje pronalaskom ključeva ili ukradenog novčanika.

Koristiš silikonski ili kožni Apple privjesak, pričvrsti ga na ključeve ili ruksak. Sljedeći trenutak tvoje će stvari već biti prikazane u aplikaciji Pronađi me.

 

AirTag u aplikaciji Find My ( Pronađi me )

AirTag surađuje s Find My - aplikacijom koju su zavoljeli korisnici širom svijeta. AirTagom Apple je tu mrežu još više proširio. Find My snažno je šifrirana i anonimna mreža koja omogućuje traženje Mac, iPhone, iPad ili Apple Watch, čak i kada je izvan mreže, koristeći Bluetooth signale koje mogu otkriti drugi Apple uređaji u blizini. Sva komunikacija na mreži Pronađi me anonimna je i šifrirana u svrhu zaštite privatnosti.

 

Izgled

AirTag je malen i lagan, izrađen od poliranog nehrđajućeg čelika. Težak je samo 11 grama i mjeri veličinu gumba za kaput. Unutra je nekoliko naprednih tehnologija koje će ti pomoći da pronađeš svoje stvari: akcelerometar, Bluetooth, NFC, ugrađeni zvučnik, Apple U1 čip za ultraširokopojasnu podršku, a također ima i zamjenjivu bateriju koja radi više od godinu dana.

 

Postavljanje

Postavljanje AirTaga s iPhoneom jednostavno je i čarobno, baš kao i sa AirPods slušalicama. Samo približiš AirTag svojem mobilnom uređaju i povežeš se! S popisa odaberi naziv stavke koju želiš "povezati", a zatim na odabranu stavku priloži AirTag - i gotovo!

AirTag možeš prilagoditi svom stilu nudeći razne dodatke kako bi ga lakše pričvrstili na odabrane predmete. Dakle, AirTag je spreman pretraživati ​​izgubljene predmete po potrebi.

 

Nema više izgubljenih predmeta.

Pronađi lokaciju ključeva, novčanika, ruksaka ili drugih predmeta u jednoj aplikaciji Pronađi me. U slučaju da izgubiš stavku označenu AirTagom, pusti zvuk kroz ugrađeni zvučnik ili upozori iPhone, iPad ili Mac da reproduciraju zvuk pretraživanja putem Siri uređaja. U slučaju da je izgubljeni predmet daleko, povezat će se s ostalim korisnicima putem stotina milijuna Appleovih uređaja u mreži Find My.

 

Što ako izgubiš AirTag?

Kao i drugi Apple uređaji i AirTag možeš prebaciti u način »Izgubljeno« U tom ćeš slučaju automatski primiti obavijest kada se otkrije na mreži »Pronađi« (Find my)

Također možeš unijeti svoj kontakt broj, tako da te netko može kontaktirati ako pronađe tvoj izgubljeni AirTag.