Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Acer Swift prijenosna računala

 

Tanka, elegantna, snažna za vaše potrebe u pokretu

 

 

Swift 1

Swift 1 skriva mnogo snage u svom tankom kućištu. Uz najnoviji Intel® Pentium® Silver procesor svi se procesi odvijaju optimalnom brzinom, a dizajn bez ventilatora i gotovo nečujan rad zaslužni su za savršeno radno okruženje.

Radite brzo i učinkovito ili se opustite i uživajte u snazi koju pruža Intel® Pentium® Silver procesor i živopisnim bojama na 14-inčnom zaslonu s tankim okvirom. Zahvaljujući tankom kućištu i bateriji koja traje 15 sati ovo računalo možete ponijeti sa sobom kamo god krenuli.

 

 

Čvrsto, lagano i tanko.

Idite kamo god želite, kada god želite i odaberite svoju boju. Ovo će prijenosno računalo teško svega 1,3 kg1 i debljine od 14,95 mm cijeli dan biti s vama.

Jasnija, svjetlija slika

Živopisne boje i pojedinosti oživit će slike i videozapise. Omjer zaslona i kućišta do 84 % za koji je zaslužan tank okvir korisnicima omogućuje da vide više onoga što se prikazuje na 14-inčnom FHD IPS zaslonu. Tehnologije Acer ExaColor™ i BlueLightShield™ poboljšavaju boje i smanjuju naprezanje očiju.

Snažno i tiho

Swift 1 skriva mnogo snage u svom tankom kućištu. Uz najnoviji Intel® Pentium® Silver procesor1 svi se procesi odvijaju optimalnom brzinom, a dizajn bez ventilatora i gotovo nečujan rad zaslužni su za savršeno radno okruženje.

Trajanje baterije od 15 sati

Kada ste u pokretu, ne želite razmišljati o tome hoće li vaše prijenosno računalo raditi onako kako to od njega očekujete. Prijenosno računalo Swift 1 dovoljno je snažno za cijeli dan rada i zabave. Kada je baterija gotovo prazna, 30 minuta brzog punjenja osigurat će do 4 sata rada.

Potpuna povezivost

Brzo se povežite s bežičnim mrežama putem najnovije dvopojasne 2x2 Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) tehnologije. Osim toga, u potpunosti iskoristite niz priključaka kao što su USB-C™ i USB 3.2 1. generacije za brz prijenos podataka i napajanje.

Pametni pristup

Ugrađeni čitač otiska prsta brz je i siguran način potvrde korisničkog identiteta bez lozinke s pomoću sustava Windows Hello. Možete komunicirati s Cortanom i zakazivati sastanke, otvarati programe i još mnogo toga.

 

 

 

Swift 3

Tanko, lagano i elegantno.

Swift 3 idealno je prijenosno računalo za rad u pokretu. Najnoviji NVIDIA® grafički procesor, Intel® središnji procesor i dugo trajanje baterije isporučuju se uz sljedeći izbor zaslona: u elegantnom srebrnom kućištu s 13,5-inčnim IPS VertiView zaslonom omjera 3:2 s rezolucijom od 2256 x 1504 ili uz živopisne boje 14-inčnog FHD IPS zaslona omjera 16:9.

 

 

Snaga za cijeli dan

Za cijeli je dan u pokretu potrebna velika baterija, a baterija od 56 Wh5 može trajati do 17 sati. U hitnim slučajevima može se brzo puniti pa punjenje od 30 minuta osigurava 4 sata upotrebe.

Jasnija, svjetlija slika

Gledajte više na manjem zaslonu. Zahvaljujući uskim okvirima i impresivnom omjeru zaslona i kućišta vidjet ćete više nego što ste očekivali na 13,5-inčnom IPS VertiView zaslonu omjera 3:2 i rezolucije 2256 x 1504 ili 14-inčnom FHD IPS zaslonu omjera 16:95. Uz to, tehnologije Acer Color Intelligence™ i ExaColor™ pružaju još bolji kontrast boja.

Pametni pristup

Prijenosnom računalu Swift 3 možete pristupiti još brže i sigurnije i to bez lozinke. Zahvaljujući Cortani možete ga upotrijebiti i kao pametnog pomoćnika koji će vam odgovoriti na mnoštvo pitanja.

Pohrana

Modernim je korisnicima prijenosnih računala potrebno mnogo prostora za pohranu audio i videozapisa i mnogo memorije kako bi ih učinkovito reproducirali. Swift 3 isporučuje se s PCIe x4 SSD pogonom treće generacije od najviše 1 TB te s do 16 GB LPDDR4X RAM memorije.

Povezivanje

Brojni načini povezivanja, uključujući potpuno funkcionalni USB-C™ Thunderbolt 4 priključak, omogućuju povezivanje prijenosnog računala Swift 3 s mnogim tehnološki naprednim uređajima. No, da biste mogli povezati i svoje malo starije uređaje, tu su i USB 3.2 priključak druge generacije i sučelje Display Port.