Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

Acer Chromebook modeli

 

Acer Chromebook CB315

 

Ugodna upotreba i brzina

Veliki 15-inčni zaslon s premazom protiv odbljesaka i uskim okvirom od 9,5 mm pruža veći radni prostor, pa možete biti produktivniji pri snažnom osvjetljenju. Za dodanu funkcionalnost i kako bi obožavatelji brojeva bili sretni, u opremu je uključena i integrirana numerička tipkovnica.

 

Baterija koja traje cijeli dan

Uz bateriju koja traje 10 sati1 možete puno toga napraviti. Jedno je punjenje dovoljno za cjelodnevni rad, a još će malo i preostati. Snažna i dugotrajna baterija eliminira potrebu za nošenjem adaptera za napajanje.

 

Fleksibilna povezivost

Dva USB Type-C priključka koriste se za izrazito brz prijenos podataka, strujanje videozapisa i punjenje baterije. Reverzibilni USB 3.1 Type-C™ priključak jednak je s obje strane i s oba kraja pa se lako pričvršćuje. USB 3.1 do 10 je puta brži od standarda USB 2.0. Osim dva USB 3.1 Type-C priključka, postoje i dva USB 3.0 Type A priključka te microSD priključak za dodatnu pohranu.

 

Budite produktivni

Brzo pokretanje, jednostavnost upotrebe, neprobojna sigurnost i dugo trajanje baterije samo su neke prednosti operacijskog sustava Chrome OS. Uz vrijeme pokretanja sustava od 8 sekundi prije ćete početi raditi, pojednostavljeno sučelje olakšava učenje, ugrađena zaštita od zlonamjernih programa zaustavlja viruse, a učinkovito trošenje energije omogućuje vam cjelodnevni rad bez adaptera za napajanje

Acer Chromebook CB314

 

Cjelodnevna učinkovitost

Prenosiv Acer Chromebook 314 savršen je suputnik koji vam omogućuje da postignete više kod kuće, na predavanjima i u drugim situacijama. Zahvaljujući kombinaciji ugodnog tipkanja, dugog trajanja baterije, najnovijim mogućnostima povezivanja i sigurnosnim značajkama, ne samo da se ovaj Chromebook jednostavno upotrebljava, već se podnosi svakodnevnu intenzivnu upotrebu karakterističnu za aktivan životni stil.

 

Prenosiv, ali snažan

Ovaj Chromebook težak manje od 1,5 kg kombinira iznimnu prenosivost i ARM osmojezgreni procesor pa vam je na raspolaganju snaga procesora koja će vam omogućiti cjelodnevni rad, bez obzira na to gdje se nalazite.

 

Besprijekoran dizajn

Tanak okvir omogućuje predivan 14-inčni zaslon koji ne reflektira svjetlost uz manje dimenzije. Zahvaljujući tankom okviru od 7,3 mm i širokom kutu gledanja na Full HD IPS zaslonu moći ćete uživati u fantastičnom doživljaju gledanja filmova, videozapisa i TV serija, a opcionalni dodirni zaslon omogućuje još lakše kretanje i upravljanje svim sadržajima.

 

 

 

Baterija za cijeli dan

Osigurajte si snagu koja će trajati cijeli dan. Uz bateriju ovog Chromebooka moći ćete raditi do 15 sati2.

 

Potpuna povezivost

Ostanite sinkronizirani i povezani. Uz USB-C priključak s punim rasponom funkcija i mrežu 802.11ac Wi-Fi s tehnologijom Bluetooth 5.0 ovo se prijenosno računalo jednostavno istovremeno povezuje s više uređaja dok se koristite svim prednostima integrirane HDR web-kamere od 720p za kristalno čiste videopozive u usluzi Google Meet.

 

 

Budite produktivni

Uživajte u svim prednostima koje nudi Chrome OS: brže vrijeme pokretanja, jednostavno sučelje, ugrađena zaštita od zlonamjernog softvera, pristup milijunima Android™ aplikacija u trgovini Google Play™ i još mnogo toga.