Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

ACER Aspire E5-575G - jeftin laptop odličan za gaming

Da određeni jeftiniji laptopi što ne nose posebnu gamersku oznaku također mogu pružiti iznenađujuće dobro gaming iskustvo uvjerio nas je Acer E5 575G, koji uz 1000GB čvrstog diska donosi i 96GB SSD, nVidia GTX950M grafičku karticu i Full HD ekran po prihvatljivoj cijeni. 

Iako se ne ističu u pogledu dizajna, za odlične preformanse pobrinuo se Intel Core procesor 6. generacije, koji je sposoban izvršiti i najzahtjevnije zadatke, a laptop je opremljen i DDR4 radnom memorijom.

Što to zapravo znači za krajnjeg korisnika?

To znači da ćete vaše zadatke moći obaviti još brže, a ukoliko vam za koju godinu zatreba još memorije, uvijek je dobro znati da možete nadograditi svoj kapacitet do 32 GB. 

Kako se ponaša sa igrama?

Iako dizajnom ne bi mogli nazvati Acer E5-575G gaming laptopom, može se pohvaliti odličnom grafičkom karticom, Nvidia GeForce 950m sa 2 GB VRAM. To znači da ćete biti u mogućnosti igrati većinu novih igara uz pristojan frame rate. Uz sve navedeno nazvali bi ovaj laptom snom svakog prosječnog gamera, jer uz to što nudi dobro gaming iskustvo, također pruža i solidno iskustvo na svim drugim područjima.

 

A tu je i nevjerojatna baterija od 2800 mAh koja bi trebala osigurati autonomiju od nekih 12 sati.

 

Zato ukoliko tražite laptop prihvatljive cijene i odličnih performansi ACER Aspire E5-575G je odličan izbor u svom cijenovnom razredu.