Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

6 mjeseci besplatnog printanja uz HP+ i Instant Ink

 

 

1 Šest mjeseci usluge Instant Ink: potrebna je registracija za Instant Ink. Instant Ink nije dostupan u svim zemljama. Podložno mjesečnom ograničenju stranica u sklopu odabrane tarife. Registraciju za Instant Ink morate dovršiti u roku od 7 dana od postavljanja pisača u sklopu HP-ova preporučena postupka postavljanja opisanog u uputama koje ste dobili uz pisač. Ako se usluga ne otkaže tijekom promotivnog razdoblja putem interneta na stranici www.hpinstantink.com, s vaše kreditne/debitne kartice naplatit će se mjesečna naknada za uslugu na temelju odabrane tarife plus porez i naknade za prekoračenje. Kupcu će se naplatiti sve naknade za prekoračenje i primjenjivi porezi na kraju svakog mjeseca u promotivnom razdoblju. Upotreba priloženih tintnih ili tonerskih ispisnih uložaka obuhvaćena je razdobljem ponude. Po pisaču je moguće iskoristiti jednu ponudu. Obuhvaćeni mjeseci usluge Instant Ink podložni su promjeni nakon 31. 10. 2021. Ponudu nije moguće zamijeniti za novac. Ponuda postavljanja može se kombinirati s drugim ponudama; dodatne detalje potražite u odredbama i uvjetima druge ponude. Potrebna je valjana kreditna/debitna kartica, adresa e-pošte te internetska veza s pisačem. Pogledajte dodatne informacije o ponudi dostupne tijekom postupka internetske registracije. Detalje o usluzi pogledajte na adresi www.hpinstantink.com.

2 Temelji se na korištenju tarife, internetskoj vezi i kvalificiranom HP-ovom pisaču, važećoj kreditnoj/debitnoj kartici, adresi e-pošte te uslugi dostave na vašem geografskom području.

3 Temelji se na mjesečnom trošku pretplate za 700-stranične tarife usluge HP Instant Ink bez kupnje dodatnih kompleta stranica u usporedbi s troškom ispisa po stranici prema normi ISO/IEC 24711 na većini tradicionalnih pisača iste kategorije koji koriste tintne ispisne uloške u boji i višenamjenskih pisača koji koriste originalne ispisne uloške standardnog kapaciteta sa cijenama po sljedećim zemljama: Australija <299 AUD; Novi Zeland <349 NZD; Kanada <=399 CAD i Sjedinjene Američke Države <399 USD. Ispitivanje nije obuhvaćalo prodajne cijene. Pisači serije HP Ink Advantage isključeni su zbog nestandardnog modela hardvera i potrošnog materijala. Ispitivanje tvrtke Buyers Lab iz srpnja 2020. koje je naručio HP, na temelju javno dostupnih informacija od 1. lipnja 2020. Pisači su odabrani prema tržišnom udjelu u ispitivanju IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical za prvo tromjesečje 2020. Više informacija: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.