Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

15% popusta na GARMIN Fenix 6 sportske satove!

U nadolazeće vrijeme blagdana i darivanja, Links i Zagrebačka banka usrećuju te s čak 15% popusta na sportske satove GARMIN Fenix 6!

Prilika te čeka jer uz Mastercard (do 12 rata, beskamatno) ili Maestro (jednokratno online plaćanje) karticu Zagrebačke banke možeš osigurati odličnu cijenu GARMIN Fenix 6 sportskih satova*!

Sve što trebaš napraviti jest odabrati jedan od navedenih Garmin Fenix 6 modela u Links ponudi, dodati ga u košaricu, u polju predviđenom za promotivne kôdove upisati: "GARMINBEZGRANICA" i u posljednjem koraku odabrati online plaćanje, te odabrati Mastercard ili Maestro karticu u online sustavu za plaćanje PayWay**.

Popusti vrijede do 15.12.2019. ili isteka zaliha, ovisno o tome što nastupi prije i vrijede samo za kupnju ostvarenu u Links webshopu!

 

 

* Akcija vrijedi samo za odabrane modele Garmin Fenix 6 sportskih satova izraženih ispod ovog članka, od 9.12.2019. do 15.12.2019. ili isteka zaliha, ovisno što prije nastupi.

** Napomena: popust će se obračunati u Košarici u webshopu Links prilikom upisivanja gore navedenog promotivnog kôda. Akcija vrijedi isključivo za plaćanje karticama Zagrebačke banke Mastercard i Maestro. Promotivni kôd obračunava se na iskazanu redovnu cijenu u webshopu.