Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NOVO! GoPro HERO12 Black

 

Nevjerojatna kvaliteta slike, još bolja HyperSmooth video stabilizacija i povećanje trajanja baterije dolaze zajedno u najnovijoj i najboljoj GoPro HERO12 Black kameri.

 

5.3K video i visoki dinamički raspon (HDR) pružaju još više detalja u tvojim snimkama. Zahvaljujući poboljšanom upravljanju energijom, novi GoPro ti pruža 2x dulje kontinuirano snimanje pri 5.3K60 čak do 70 minuta!

Čvrst i lagan dizajn HERO12 kamere spreman je za sve prilike i neprilike - i na kopnu i u vodi! Njegova napredna stabilizacija čini snimke glatkima na ekstra neravnom terenu.

Procedura nakon snimanja je također super jednostavna. Jednostavno napuni svoj GoPro, a tvoje će se snimke automatski prenijeti u oblak.

 

 

Robustan + vodootporan do 10 m
Potpuno vodootporan i čvrst, HERO12 Black spreman je zabilježiti zabavu u svakoj tvojoj avanturi. Njegova legendarna izdržljivost može podnijeti udarac i nastaviti dalje, bez obzira probijaš li se kroz blato, snijeg ili vodu. Poklopac leće koji odbija vodu čak pomaže u uklanjanju odbljeska objektiva i drugih artefakata kako bi vaše fotografije i videozapisi bili još zadivljujući.

2x dulje vrijeme rada
Dramatično poboljšana učinkovitost baterije HERO12 Black u kombinaciji s priloženom Enduro baterijom od 1720 mAh daje ogromno povećanje od 2x u trajanju videozapisa od 5.3K60 pri svakom punjenju. Dobit ćeš 70 minuta neprekidnog snimanja na 5.3K60, plus više od 1.5 sati na 5.3K30 i više od 2.5 sata neprekidnog snimanja na 1080p30.6 Koristeći naprednu tehnologiju, Enduro također poboljšava performanse na nižim temperaturama u odnosu na prethodne GoPro kamere i baterije.

Nevjerojatna kvaliteta slike
S 5.3K videom koji ti daje 91% veću rezoluciju od 4K i nevjerojatnih 665% više od 1080p, HERO12 Black bilježi akciju s oštrim detaljima i kinematografskom kvalitetom slike uz HDR. Također možeš snimiti zadivljujuće fotografije do 24,7 MP svojih omiljenih snimaka iz svojih videozapisa pomoću aplikacije GoPro Quik.

Emmy Award-Winning HyperSmooth 6.0 stabilizacija
HyperSmooth nastavlja postavljati ljestvicu za nevjerojatno glatke snimke uz hardver za njihovu sigurnosnu kopiju - 2021 Emmy® za senzor u kameri i softversku stabilizaciju. Vozi bicikl, skijaj, juri svoju djecu kroz park ili napravi fantastične POV snimke kućnih ljubimaca. Čak i najdrhtavije snimke ispadnu glatke!

Bluetooth audio povezivanje
Bluetooth audio omogućuje vam bežično povezivanje HERO12 Black s kompatibilnim uređajima. Vlogeri će se moći povezati s bežičnim vanjskim mikrofonom za poboljšani zvuk. Spajanjem na bežične slušalice, tvoj GoPro će moći čuti glasovne naredbe u bučnim postavkama ili kada je montiran izvan dometa uha. Također ćeš moći čuti upozorenja kamere putem svojih slušalica kako bi potvrdio da je dobila naredbu i radi ono što želiš.

 

Nove GoPro HERO12 kamere nude još puuuno mogućnosti. Klikni na artikl i saznaj koje! 🔽