Links www.links.hr
Pretraživanje
Filters
Close

NOVO! Garmin Venu 3

 

 

Upoznaj svoje tijelo novim Garmin Venu 3 pametnim satovima!

 

Vrhunsk trener na zapešću dizajniran je za podršku u ostvarivanju tvojih ciljeva!

S trajanjem baterije do 14 dana, naprednim značajkama za zdravlje i fitness te GPS-om, ovi pametni satovi namjenski su izrađeni kako bi ti pomogli bolje razumijeti tvoje tijelo. Tijekom dana poboljšaj svoje aktivnosti uz animirane vježbe i više od 30 ugrađenih sportskih aplikacija — uključujući i one za aktivne korisnike invalidskih kolica.

Sa svojim ugrađenim zvučnikom i mikrofonom, pametni sat Venu 3 olakšava ti upućivanje i primanje poziva izravno s tvog zapešća — pa čak i odgovaranje na SMS poruke pomoću glasovnog asistenta tvog telefona. Osim toga, uživaj u značajkama povezivanja kao što su pohrana glazbe, beskontaktno plaćanje Garmin Pay™ (uz podržanu državu i mrežu plaćanja) i više.

 

 

 

NOVE I POBOLJŠANE ZNAČAJKE 

Jutarnji izvještaj
Primi pregled svog spavanja, oporavka, dnevnog kalendara, HRV statusa i još mnogo toga čim se probudiš. Možeš čak prilagoditi svoje izvješće da prikazuje ono što želiš vidjeti.

Način rada za osobe u invalidskim kolicima
Način rada za invalidska kolica prati odgurivanja — umjesto koraka — i uključuje aktivnosti guranja i ručnog bicikla s unaprijed učitanim vježbama, animirane vježbe za snagu, kardio, HIIT, pilates i jogu, izazove specifične za korisnike invalidskih kolica i više.

Trener za spavanje
Dobij ocjenu spavanja i personalizirane upute o spavanju koliko ti je sna potrebno te savjete o tome kako se poboljšati, plus ključne metrike kao što je HRV status. Također uključuje otkrivanje drijemanja i reći će ti koje su prednosti drijemanja te idealno vrijeme i duljinu drijemanja.

Koristi vježbanja i vrijeme oporavka
Bolje shvati kako svaki trening utječe na tvoje tijelo i koliko je vremena potrebno za oporavak.

Praćenje energije i tjelesne baterije
Pogledaj razinu energije svog tijela tijekom dana. Tako da ćeš znati kada je tvoje tijelo napunjeno i spremno za aktivnost ili je iscrpljeno i treba odmor. Sada pruža više pojedinosti o događajima koji pridonose punjenju i pražnjenju – specifični utjecaj sna, drijemanja, aktivnosti i visokog stresa, personalizirane uvide i pokazuje koliko se tijelo ispraznilo tijekom vježbanja.

Zdravlje i Wellness
Bolje upoznaj svoje tijelo uz opsežne značajke praćenja zdravlja, uključujući mjerenje otkucaja srca na zapešću, jutarnje izvješće, dob za fitness, praćenje stresa, menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, meditaciju i još mnogo toga.